Professionelle chiptuninger
Fra 2995,- kr.

Vi kører ud på Lolland, Falster og Sydsjælland som en gratis service.

Betaling ved udkørsel

Kontant eller MobilePay

Øget effekt
Opnå forhøjelse af effekt- og drejningsmoment
Spar penge
Forbedrer din brændstof økonomi med 5-15%
Udviklet til din bil
Opnå det bedste resultat med en skræddersyet løsning

SOFTWAREOPTIMERING

Med Stage 1- OBD Softwareoptimering justerer vi et antal parametre i i bilens styresystem (ECU) via bilens OBD udtag. 

Stage 1

UDSTØDNINGSSYSTEM OG LUFTFILTER

For dem, der ønsker lidt mere power end stage 1, er det muligt at tilbyde stage 2 til udvalgte bilmodeller. Læs mere om stage 2 her.

Stage 2

FÅ ET TILBUD

CHIPTUNING / OBD-TUNING AF DIESEL- OG BENZINBILER

Med en chiptuning hos LF Motoroptimering får du:

  • Forhøjelse af effekt- og drejningsmoment
  • Hurtigere og kraftigere accelerationer fra 0-100 km/t
  • Hurtigere og kraftigere mellem accelerationer (50-100 km/t) (80-160 km/t)
  • Højere tophastighed
  • Mulighed for forbedring af brændstoføkonomi på 5-15% afhængig af kørestil
  • Uændret forurening afhængigt af kørestil, dog oftest renere udledning end før tuning
  • Slut afprøvning på vej hvor bilen prøvekøres for at se om alt er ok og bilen kører som den skal

En chiptuning fra LF Motoroptimering er individuelt udviklet til det enkelte køretøj.

Dette er nødvendigt da bilfabrikanten bygger tusindvis af motorer, og der er fremstillings tolerancer der gør, at samme motor i to forskellige køretøjer opleves forskellige. Dette tager vi derfor højde for i vores optimerede filer.

Vores filer er altid 100 % vores egne der fremstilles og tilpasses unikt til det enkelte køretøj, så kunden opnår en perfekt optimering til netop deres bil. Vi bruger bilens egen original software, som vi herefter finjusterer til de parametre der er nødvendige for at give øget effekt og drejningsmoment samt forbedret brændstofsøkonomi.

Det er det, der giver hele forskellen på en ægte chiptuning og en bokstuning som man sætter imellem diverse komponenter i motorrummet og bilens computer.

Ved bokstuning, manipuleres der med diverse signaler, så bilens computer får falske signaler og deraf en meget blandet og mange gange meget ringe resultatet. Dette kan desuden have fatale konsekvenser for motoren i din bil.

Stage 1 chiptuning hos LF Motoroptimering, vil altid være udviklet så vi forbliver inden for de maksimale grænseværdier for den pågældende bils motor og gearkasse.

Stage 1 tuning er 100% pålideligt, og vi estimerer at levetiden er den samme på motor og gearkasse som uden optimering.

Alle vores tuninger er tilpasset den enkelte bils drivlinje, såsom hvilken gearkasse der er monteret (manuelt eller automatgear) og om bilen har 2 hjulstræk eller 4 hjulstræk, dermed vil tuningen vil altid være tilpasset bilens standard montering, og belastningen vil altid være indenfor producentens grænseværdier.

Der er på de fleste biler flere muligheder for at designe programmet til lige netop dit behov: det kan være mere moment ved lave omdrejninger eller flere kræfter højere oppe i omdrejningsområdet. Det er noget vi aftaler inden vi påbegynder chiptuningen af din bil.

Som bonus ved en chiptuning bliver brændstofforbruget ofte reduceret med op til mellem 5 og 15% alt efter kørestil.

Ofte er det ikke nødvendigt at måle bilen på et rullefelt. Din bil er heller aldrig blevet målt fra fabrikken, men har ’blot’ fået samme program i styreboksen som tusinde af tilsvarende biler. Når vi udvikler et nyt program/en ny fil til en ny motor bruger vi lang tid på at udvikle det perfekte program.

Når vi har fundet alle relevante maps og ved præcist hvor meget vi skal justere i programmet for at have den perfekte tuning. Dette program går vi så efterfølgende ud fra når vi finjusterer netop filen til din bil og derfor vil kunderne få et perfekt resultat uden at bilen skal måles på et rullefelt.

Kontakt os

Havesangervej 13,

4930 Maribo.

Tlf. +45 4216 1234

E-mail: drift@lfmotoroptimering.dk

Få rutevejledning

En konstruktiv ændring

Chiptuning falder ind under de lovpligtige regler om konstruktive ændringer af bilen. Som udgangspunkt er chiptuning lovligt, så længe bilen ikke forurener eller støjer mere end før tuningen. Udover at bilen ikke må forurene eller støje mere efter en chiptuning, skal sikkerheden fortsat være forsvarlig. Det vil sige, at bilens konstruktion skal kunne tåle den øgede effekt.

OBS: Vi gør opmærksom på, at chiptuning er på kundens eget ansvar både før, under og efter chiptuningen.

Det er kundens eget ansvar at følge lovgivningen på området. LF Motoroptimering fraskriver sig ethvert ansvar.